Mollerussa 2-2 Solsona C.F.: Els del Pla d’Urgell deixen escapar la victòria al tram final

Els locals es van posar 2-0 a l’inici de la segona part però els solsonencs van aprofitar dues errades del Mollerussa per a sumar un punt

Amb un ambient que continuava festiu després de la classificació a la Copa del Rei, el Mollerussa rebia a un Solsona que feia quatre jornades que no perdia i es trobava a la part alta de la classificació.

La primera part van ser anades i vingudes constants dels dos equips, amb ocasions clares de gol però amb l’equip local controlant més el joc i la possessió. Malgrat això, ni els del Pla d’Urgell ni els del Solsonès van aconseguir obrir la llauna abans del descans.

Tot es va capgirar a la segona part amb un inici del C.F. Mollerussa més intens. Al minut 53’ els locals es van avançar al marcador amb aquesta rematada a la sortida d’un córner de Kiko Tapies. No es va fer esperar gaire el segon del partit, ja que només dos minuts després Guillem Porta resolia sol dins l’àrea que semblava encarrilar el partit.

O això semblava fins que una errada defensiva del Mollerussa la va aprofitar Marc Samper al minut 77’, que situava el 2 a 1 i obria el partit. Tampoc es va fer esperar gaire el segon dels visitants, quan de nou Samper aprofitava aquesta jugada d’estratègia per empatar el partit, i situar l’empat a 2 definitiu.

L’entrenador local Alexis Pinto lamentava haver deixat escapar la victòria al tram final però tot i això en poden treure coses positives.

El Mollerussa es manté a la zona baixa de la classificació amb 7 punts en 7 jornades i ja en són 4 seguides sense assolir la victòria.

Informa: Gerard Díaz Tribó