Mollerussa acollirà del 25 al 27 de novembre la primera edició de la Fira E-Vents, que estarà orientada a les celebracions

Els sectors de moda i complements, perruqueria i estètica, restauració i altres tipus de serveis estaran representats en la primera Fira E-Vents, que tindrà lloc a Mollerussa del 25 al 27 de novembre i s’orientarà a les diferents tipus de celebracions. Un certamen que innova tant en el format com en l’horari, ja que obrirà a les 5 de la tarda i tant divendres com dissabte tancarà a les 2 de la matinada.

La intenció és que, a banda de l’espai expositiu, el saló tingui com a base, entre d’altres, demostracions de producte, desfilades i actuacions en directe. Així, el recinte firal es subdividirà en quatre espais, que estaran destinats als expositors, les desfilades i demostracions. També n’hi haurà un altre de caire infantil, amb activitats concentrades entre les 5 i les 8 de la tarda, i un darrer per a degustacions gastronòmiques.

L’entrada a la fira serà gratuïta i d’entre els expositors confirmats fins al moment n’hi ha de Mollerussa, la comarca del Pla d’Urgell i la ciutat de Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.