Mollerussa acollirà el proper dia 20 la Marató de la Sang que anima a viure l’experiència de ser donant

El Teatre de L’Amistat tornarà a ser escenari el proper dimecres dia 20 de la 7a edició de la Marató de Donants de Sang , que té com a lema ”La superexperiència de donar sang. Molt més del que donesamb el qual es vol incentivar a la població a gaudir de la vivència de ser donant de sang.

Per incentivar als possibles donants i com a novetat, enguany es farà arribar a cada un d’ells un SMS per informar-los quan arribi la seva sang a un hospital per a ser transfosa a un pacient.

Albert Bobet també  ha recordat que es necessiten mil donacions cada dia per cobrir les necessitats de sang a Catalunya i d’aquí la importància d’organitzar actes com el d’aquesta marató.

A més a més, Maria Lluisa Visa, ha explicat que durant aquest curs també s’ha fet una tasca de sensibilització en alumnat del cicle superior de les escoles de primària, per tal de treballar els valors pel que fa al voluntariat i a la donació de sang, una tasca que esperen que tingui fruit entre els familiars dels alumnes a l’hora d’acudir a la crida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.