Mollerussa acollirà la 8a Trobada empresarial sobre transformació digital

Enguany se li afegeix una jornada el dia abans adreçada als joves estudiants del territori

Mollerussa tornarà a ser l’epicentre lleidatà de la transformació digital en l’empresa. L’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona; el director de la firma Xtrategics, Narcís Romà, i la directora del diari econòmic Analític Lleida, Tània Carrobé, han presentat al Teatre L’Amistat la 8a Trobada Empresarial #LleidaDigital.

La novetat d’enguany és la convocatòria el dia previ a la jornada adreçada a joves estudiants del territori. Aquesta comptarà amb xerrades i taules rodones i s’ha dissenyat en quatre blocs: motivació, emprenedoria, lideratge de canvi i creativitat.

La trobada empresarial se celebrarà el divendres 23, i el fil conductor en aquesta edició serà la re invenció en l’entorn empresarial actual. La jornada comptarà amb ponències a càrrec d’experts Rosa Ortuño, especialista en ciberseguretat; Màrius Rossell, especialista en e-commerce, o Pedro Buerbaum, creador de contingut.

Per la seva banda, Marc Solsona s’ha referit a la consolidació de la convocatòria com una jornada de referència després dels èxits assolits en els darrers anys, i aposta per fer-la créixer.

La 8a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital recupera el dinar de networking, per tal de poder oferir un espai de contacte important per als participants.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.