Mollerussa acull diumenge el 43è Cros Memorial Josep Ignasi Culleré i el Català de Relleus Mixtos

Les instal·lacions esportives ubicades a la Serra esperen rebre 700 atletes federats que seguiran un protocol de prevenció de la Covid-19

Mollerussa acollirà aquest diumenge el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtos després de rebre el vistiplau de la Federació Catalana d’Atletisme. L’Ajuntament i l’Associació Atlètica Xafatolls organitzen aquesta prova conjuntament amb el 43è Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, el primer cros que es fa a terres lleidatanes aquesta temporada.

En ambdues competicions s’aplicarà un protocol de prevenció de la Covid-19 i només es permetrà la participació d’atletes federats. En aquest sentit, es definiran horaris i sortides esglaonades per evitar la presència simultània a pista dels 700 participants que s’hi esperen, els quals competiran en un circuit tancat, entre la Pista d’Atletisme i el Circuit d’Autocròs, i amb l’accés restringit al públic.

Així mateix, els atletes només es podran treure la mascareta per disputar la competició i se l’hauran de tornar a posar immediatament un cop passada la línia de meta.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.