Mollerussa acull el 22 de novembre la jornada #JoVullSer per connectar laboralment empreses i joves

Es farà al Teatre L’Amistat amb la participació d’una dotzena d’empreses demandants d’ocupació

El Teatre L’Amistat de Mollerussa serà seu el pròxim 22 de novembre de la jornada #JoVullSer que té per objectiu posar en contacte joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses que cerquen personal. Es tracta de la vuitena edició d’aquesta jornada i la segona que es fa a la capital del Pla d’Urgell i en ella hi participaran una dotzena d’empreses demandants d’ocupació.

La presentació de la jornada s’ha fet aquest matí a la delegació a Mollerussa de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida i ha anat a càrrec de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés; el delegat de la cambra a Mollerussa, Josep Anton Gaya, i la coordinadora dels Serveis Territorials de Joventut a Lleida, Maricel Segú. Solsona ha indicat que es tracta d’una oportunitat per posar de donar a conèixer el potencial de talent dels joves, als quals cal orientar davant la gran gamma de noves formes d’ocupació que hi ha actualment. Per la seva part, Rafel Panadés ha posat en relleu la importància del contacte directe i del tu a tu per poder trobar oportunitats laborals i ha destacat el gran potencial del teixit empresarial de la comarca.

La jornada s’estructurà en quatre zones diferenciades, tal com ha explicat Josep Anton Gaya, que ha dit que hi haurà una àrea perquè les empreses donin a conèixer les seves ofertes, una àrea de tallers on s’oferiran eines per fer un currículum en viu o la recreació d’una entrevista teatralitzada, una tercera zona destinada a l’assessorament a càrrec d’agents ocupacionals i un darrer espai batejat com Digues la teva on es podran dur a terme diferents activitats creatives.

Per la seva part, Maricel Segú ha explicat que la jornada també s’emmarca en el projecte Odisseu, que té per finalitat que els joves tornin al seu lloc de procedència si han estudiat fora per oferir el seu talent a les zones més rurals per afavorir-ne l’arrelament.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.