Mollerussa acull el II Obert Internacional d’Escacs amb representació de 7 països diferents

El Pavelló Firal s’ha convertit aquest dissabte en seu internacional dels escacs, amb la participació de 129 jugadors

El Pavelló Firal de Mollerussa acull aquest dissabte el II Obert Internacional d’Escacs. La capital del Pla d’Urgell s’ha convertit avui en seu d’acollida de 129 jugadors procedents alguns del Club d’Escacs Mollerussa, però amb la majoria de participants provinents d’Estats Units, Argentina, Perú, Colòmbia, Andorra i d’arreu de l’Estat.

Un dels principals objectius de l’entitat organitzadora és brindar noves oportunitats als joves jugadors de la casa.

En total s’han disputat nou rondes, cinc al matí i quatre a la tarda, amb partides de 15’ i un increment de 5 segons per jugada. Amb l’objectiu d’igualar al màxim el nivell entre competidors, les partides es disputaran sempre entre dues persones amb els mateixos punts aconseguits al torneig fins al moment.

Algunes de les joves promeses dels Escacs Mollerussa, presents a l’Open, es mostren satisfetes amb els resultats aconseguits fins al moment.

Altres celebren, sobretot, el bon moment que passen els Escacs a la capital del Pla d’Urgell.

En acabar es repartiran premis valorats en 2.200 euros en total, que es repartiran entre la categoria absoluta, però també en edats inferiors en pro d’un repartiment més equilibrat. Després de l’èxit d’aquesta segona edició, l’organització preveu seguir incrementant el nombre de participants de cara a l’any vinent.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.