Mollerussa acull el primer acte en commemoració dels 10 anys de l’incendi d’Horta de Sant Joan

Mollerussa ha acollit aquest dijous el primer acte de commemoració dels 10 anys de l’incendi d’Horta de Sant Joan. Es tracta de l’exposició artística, “Memòries Incandescents”, una acció promoguda per la plataforma Horta 10 en record als cinc bombers de la Generalitat de Catalunya que van perdre la vida en aquesta tragèdia i a l’únic supervivent d’ella, Josep Pallàs.

D’aquesta manera, el consistori mollerussenc s’ha mostrat satisfet de que la ciutat sigui el punt de partida d’una exposició que retrà homenatge a les víctimes de l’incendi en una desena de municipis catalans més.

L’artista Josep Serra és l’autor d’aquesta exposició que aglutina diverses obres realitzades amb tècniques com el pastel, o el grafit, i on es pretén apropar a la societat la perspectiva de l’autor respecte al foc.

Memòries Incandescents es podrà visitar fins a finals del mes de març a la sala d’exposicions del Museu de Vestits de Paper de Mollerussa. Així mateix, cal afegir que forma part del fons artístic de la Fundació Pau Costa, una entitat sense ànim de lucre enfocada a la prevenció i gestió de focs, i que també treballa per facilitar la connexió entre serveis d’emergència, investigadors, i societat civil.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.