Mollerussa acull el XXXI Campionat Territoria de Natació de l’ACELL

La competició va tenir lloc dissabte amb un total de 60 participants

Mollerussa va acollir aquest passat dissabte 19 de març el XXXI Campionat Territorial de Natació, organitzat per la Federació ACELL. Un total de 60 persones van participar en la competició d’enguany, que es va iniciar a les 10:00h i es va allargar fins les 12:30h. Els i les esportistes van participar en un total de 16 sèries de diferents modalitats i estils. Tots ells van ser guardonats amb una medalla en funció de la seva posició final.

Des de l’organització s’ha volgut agrair el suport de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Mollerussa a la vegada també, l’agraïment per la seva col·laboració d’ACUDAM, la Piscina de Mollerussa i el Club Natació Mollerussa, el qual va participar amb 8 voluntaris i voluntàries que van fer de jutges i a la vegada, participant en l’última prova de relleus.

Informa: Redacció