Mollerussa acull la I Drone Party en el marc de la 8a Lan Party, del 5 al 8 de novembre

Els drones seran un dels principals protagonistes de la vuitena edició d’aquesta festa de la informàtica i de les noves tecnologies que tindrà lloc entre el 5 i el 8 de novembre. El motiu és que s’organitza per primer cop la Mollerussa Drone Party, que estarà emmarcada dins el saló, que és el primer d’aquest tipus de Catalunya i que vol superar el rècord de l’any passat, quan van arribar a la xifra dels 525 inscrits.

La primera Mollerussa Drone Party comptarà amb un circuit amb una pista de vol de 6.600 metres cúbics ubicada al Pavelló Verd, on es durà a terme una competició. També s’habilitarà una zona de Boxes per als droners, que estarà oberta als visitants del saló i on es duran a terme diferents tallers. De moment, ja s’han inscrit una vintena de pilots de drones de carreres.

D’entre les novetats també destaca la velocitat de connexió, que es sextuplica en relació a l’any passat, gràcies a l’arribada de la fibra òptica a Mollerussa. Això implicarà que es passarà dels 250 megabytes de l’any passat a un giga i mig.

Una de les activitats destacades serà el llançament, el dissabte 7 de novembre, d’un globus d’heli cap a l’estratosfera amb els logos en 3D de la Mollerussa Lan Party i de Fira de Mollerussa. A més, una càmera enregistrarà el viatge, que es podrà recollir a la tornada gràcies a la col·locació d’un sistema GPS.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.