Mollerussa adjudica a tres empreses diferents els sis lots del servei de neteja d’edificis i espais públics

L’Ajuntament de Mollerussa sotmetrà a aprovació aquest dijous, per un import de gairebé 200.000 euros, l’adjudicació del servei de la neteja d’edificis i espais públics, en una sessió extraordinària del Ple municipal. De les deu empreses que es van presentar al concurs, finalment han estat tres les guanyadores.

D’aquesta manera, Serveis LIC assumirà la neteja de quatre dels sis lots en que es va subdividir el servei, encarregant-se així dels centres escolars, els equipaments culturals, els espais exteriors i altres tipus d’equipaments. Mentre, les dependències del consistori aniran a càrrec de Pulit Lleida i el servei a les instal·lacions esportives el prestarà Ilunion Limpieza.

Un altre dels punts de l’ordre del dia serà la declaració de la plurianualitat de les obres del gimnàs de l’escola Mestre Ignasi Peraire. L’objectiu és incloure al pressupost de l’any que ve una partida de poc més de 100.000 euros per finançar completament l’equipament i així evitar que els treballs quedin paralitzats a l’espera de les aportacions previstes pel Departament d’Ensenyament i els fons provinents del Pla Únic d’Obres i Serveis. D’aquesta manera, es podran licitar aquest mes amb la idea que el pavelló esportiu es pugui posar en marxa a finals d’any o principis de 2017.

Finalment, un altre punt que es valorarà a la sessió d’aquest dijous serà el desistiment de la licitació del servei de manteniment de jardineria. El motiu, segons ha explicat l’alcalde, és que cal veure si els errors detectats en el plec de clàusules d’aquest concurs es poden esmenar o cal desestimar el procés i tornar-lo a licitar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.