Mollerussa adjudica l’obra per fer 70 places d’aparcament gratuïtes al carrer la Creu i a l’avinguda de Balaguer

L’Ajuntament de Mollerussa adequarà 70 places d’aparcament gratuïtes al municipi, entre les quals destaquen les 19 que es crearan al solar ubicat al Carrer la Creu per la seva proximitat al centre de la ciutat. D’altra banda, les 51 restants s’habilitaran al terreny que es troba a l’avinguda de Balaguer xamfrà amb el carrer de la Diputació i carrer de la Indústria, un espai que actualment ja s’utilitza com a zona d’aparcament però que ara es vol polir amb la seva pavimentació i senyalització, ampliant-hi així el nombre de places d’estacionament disponibles. Així mateix, també es té previst fer la mateixa actuació al pàrquing localitzat a l’avinguda del Canal xamfrà amb el carrer de Sant Jordi i del Migdia, que actualment pot acollir fins a una trentena de vehicles.

Cal afegir que els treballs d’adequació de la setantena de places d’aparcament han estat adjudicats a l’empresa Roma Infraestructures i Serveis, SAU, per un import de 56.866 euros i un termini d’execució de dos mesos i mig. Les obres es preveu que comencin abans que acabi el mes de juny.

En aquest sentit, des del consistori també es treballa per adequar una cinquantena de places d’aparcament més en espais pròxims al centre del municipi, que amb la seva reforma s’ha convertit en una zona de prioritat per al vianant.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.