Mollerussa, agraciada amb dos cinquens premis de la loteria de Nadal, el 68981 i el 19152

Moments d’immensa alegria s’han viscut aquest migdia a l’entrada d’aquest bar de Mollerussa, que ha repartit més de 200 números del 68981, un dels cinquens premis del sorteig de la loteria de Nadal. Una sort que ha estat molt repartida i que ha anat a parar a molta de la clientela habitual del local i, fins i tot, la família d’una de les agraciades.

El 68981 ha estat el penúltim dels premis que han cantat els Nens de Sant Ildefons, fent-se esperar fins pocs minuts després de la una del migdia. Un número triat a consciència, ja que les dos darreres xifres són les de l’any de naixement de la responsable del bar.

De fet, el 68981 es venia a escassos vint metres del local, a l’Administració número 2 de Mollerussa, que també ha venut prop d’un centenar més de dècims a finestreta. En total, 1.800.000 euros repartits, a 6.000 euros cada dècim.

Però la sort també ha volgut que a l’Administració número 1 de la ciutat també hi toqués un dècim d’un altre cinquè premi, el 19152. En aquest cas però, no s’ha venut per finestreta sinó que l’agraciat l’ha triat directament des de la màquina.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.