Mollerussa aixeca les restriccions en equipaments municipals al millorar els indicadors de la Covid-19

L’Escola de Música reprèn les classes presencials, la piscina coberta amplia aforament i farà cursets d’adults i la biblioteca obre tot el servei

L’Ajuntament de Mollerussa aixeca a partir d’aquest dimarts les mesures restrictives en equipaments municipals que va anunciar el passat 23 de febrer davant d’una millora dels indicadors epidemiològics. Després de dues setmanes, el risc de rebrot ha caigut mil punts i el nombre de positius també s’ha reduït malgrat que se n’han detectat una quarantena de nous en els primers cinc dies d’aquest mes de març.

Tot i que les dades continuen essent elevades, el consistori assenyala que la tendència a la baixa dels indicadors permet recuperar ja l’activitat presencial a l’Escola Municipal de Música i a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila així com la pràctica esportiva en instal·lacions municipals, que fins ara estava restringida a l’esport federat. En el cas de la piscina coberta s’amplia al 50% l’aforament, fet que permetrà a partir de la setmana entrant començar a reprendre els cursos destinats a adults així com els entrenaments dels clubs.

En paral·lel, el consistori assegura que seguirà actuant davant les infraccions sanitàries. Això després que s’hagin incrementat el nombre de sancions en els darrers dies lligades amb l’incompliment del toc de queda.


Informen: Ignasi Gómez Cabrera i Marc Álvarez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.