Mollerussa allarga fins demà l’entrega de mascaretes a menors de 14 anys després de repartir-ne 827

MASCARETES 12

  • El lliurament es fa als porxos del consistori de 10 a 1 i de 4 a 6

L’Ajuntament de Mollerussa ha lliurat entre ahir i aquest migdia 827 mascaretes quirúrgiques, del total de 2.500 que té previst repartir entre la població menor de 14 anys de la ciutat i preveu allargar fins demà el lliurament per donar més marge a la ciutadania per poder fer la recollida. Aquesta és una de les actuacions que s’han impulsat des del consistori davant la sortida controlada de menors a l’espai públic decretada a partir d’ahir per l’Estat, una sortida que a Mollerussa es va fer sense incidents remarcables, de forma esglaonada i amb un bon comportament cívic en general. A aquesta actuació es va sumar també el tancament des de dissabte de tots els jocs infantils dels diferents parcs de la ciutat.

El lliurament de les mascaretes, que va a càrrec de voluntaris de l’Ajude(M)ollerussa, Creu Roja i Protecció Civil, es fa de 10 a 1 al matí i de 4 a 6, a la tarda. Mentre que ahir es va fer en cinc punts diferents, avui s’ha concentrat als porxos de l’edifici consistorial a causa de la pluja, un punt que es mantindrà encara demà pels infants que encara no hagin pogut recollir la seva mascareta.

MASCARETES 1

Aquest ha estat un dels punts que s’han exposat a la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, convocada per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha tingut lloc aquest migdia. La reunió també ha servit per actualitzar les dades mèdiques oficials de manera que a hores d’ara hi ha registrats 37 casos de persones positives, dues d’elles en un centre residencial de la ciutat. També cal destacar que es manté en 7 les persones que han perdut la vida a causa del virus mentre que ja són 7 les persones han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

Quant a les actuacions dutes a terme per Policia Local,  des de divendres s’han aixecat un total de 10 actes per no respectar el decret de confinament, 8 d’elles el dissabte i dues ahir diumenge. Així mateix, s’ha imputat penalment un veí de la ciutat per un delicte de desobediència per incompliment reiterat del decret de confinament i també per una falta de respecte a membres dels cossos de seguretat.

MASCARETES 9

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa (676 289 571), ha rebut fins ara 461 trucades, que han derivat en 437 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren.  Així mateix, també s’han dut a terme 560 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.