Mollerussa aprova canviar el paràmetre d’amortització del crèdit del Pla de Barris per pagar 1,1M€ a proveïdors

L’Ajuntament de Mollerussa va contractar entre l’any 2017 i 2018 dos crèdits, cadascun de dos milions d’euros, amb el BBVA i CaixaBank per finançar les obres de remodelació del Pla de Barris. El consistori va acordar amb les entitats bancàries, que aquest préstec s’amortitzaria amb la subvenció que la Generalitat li atorga pels mateixos treballs de reforma. Aquest dilluns però, s’ha aprovat en ple extraordinari, que una part de la subvenció, en concret 1,1M€, es destini a pagar proveïdors. Mentre que l’amortització del deute amb els bancs es faci a 8 anys.

La proposta, que ha tirat endavant amb els vots a favor de JuntsxCat i el PP, l’abstenció del PSC, i el vot en contra d’ERC, ha generat crítiques per part dels grups de l’oposició en vers la gestió econòmica de l’equip de govern.

També s’ha aprovat, destinar 200.000 euros d’una operació de crèdit amb el Banc de Sabadell a pagar els proveïdors de les diferents obres d’inversió que s’han dut a terme enguany a la ciutat. El cost dels treballs ha ascendit a 2,8M€, i inclou, entre altres, l’adequació del carrer Prat de la Riba o les instal·lacions del nou institut.

D’altra banda, el Ple també ha desestimat les al·legacions del PSC a la modificació de l’IBI.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.