Mollerussa aprova el pressupost 2019 amb les abstencions d’ERC i PSC, i el vot en contra del PP

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Mollerussa celebrat aquest divendres ha aprovat el pressupost de l’any 2019 xifrat en 14,8 M€ amb els vots a favor del PdeCat, l’abstenció d’Esquerra Republicana i el PSC, i el vot en contra del PP.

El portaveu republicà ha considerat insuficient la partida destinada a la promoció econòmica del municipi i han demanat una aposta més en ferm per un aspecte que consideren fonamental en la construcció d’uns pressupostos.

Per la seva banda el partit socialista, s’ha mostrat a favor de la millora de les instal·lacions esportives municipals, ha considerat excessiva la inversió que s’hi destinarà, i ha fet incís en què caldria prioritzar altres aspectes.

L’únic vot en contra de la sessió l’ha protagonitzat el Partit Popular, al considerar inadequat que els pressupostos incloguin una partida destinada a l’Associació de Municipis per la Independència, l’AMI.

Per altra banda, en el ple també s’ha donat llum verda per unanimitat a la modificació de l’ordenança de tinença d’animals i al primer Pla Local d’Igualtat d’Oportunitats.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.