Mollerussa aprova el pressupost amb els vots a favor de l’equip de govern i del PSC

El Ple de l’Ajuntament de Mollerussa va aprovar aquest dijous el pressupost per aquest any 2021 que ascendeix a 15,3 milions d’euros amb els vots a favor de l’equip de govern i del PSC mentre que ERC i el PP van votar-hi en contra. Els socialistes van donar suport als comptes després de pactar amb l’equip de govern la creació d’una àrea de promoció econòmica als pavellons firals, que inclogui Fira de Mollerussa i l’Institut d’Emprenedoria i Innovació.

Tot i això, des del PSC van advertir d’una previsió massa optimista en el capítol d’ingressos. En aquest sentit, el grup republicà no va donar suport al pressupost en considerar que manquen solucions efectives per incrementar la liquiditat del consistori.

Així mateix, el PP també va votar en contra després de coincidir en ambdues temàtiques anteriors, en especial pel que fa a la previsió d’ingressos. A més, es va assenyalar que la partida destinada a arranjar carrers i camins del municipi és massa justa.

Pel que fa al complex de l’Amistat, es va demanar una reforma urgent amb la subvenció que la Diputació de Lleida facilita al consistori a tal efecte.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.