Mollerussa aprova l’augment d’un 10% de la taxa de la brossa amb els únics vots a favor de l’equip de govern

ERC, PSC i PP van votar en contra d’aquesta mesura, que suposarà que el rebut d’un habitatge passi dels 85 euros l’any als 94

El ple de l’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat l’augment d’un 10% de la taxa de la recollida d’escombraries amb els únics vots a favor de l’equip de govern. ERC, PSC i PP van votar en contra d’aquesta mesura, que suposarà que el rebut d’un habitatge del municipi passi dels 85 euros l’any als 94.

Això després que l’Agència de Residus de Catalunya hagi incrementat de nou el cànon que imposa als consistoris per cada tona de brossa que els municipis dipositin als abocadors. Un registre que va créixer a la capital del Pla d’Urgell durant el 2020. Per això, el consistori buscarà sistemes, l’any vinent, per reduir la fracció de resta i millorar la recollida orgànica.

Durant la sessió plenària es va aprovar també l’ampliació a fins a tres hores del temps per anul•lar les multes de zona blava. L’equip de govern i ERC van votar a favor d’aquest punt mentre que el PSC i el PP van optar per l’abstenció.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.