Mollerussa aprova un pressupost de 15,5 milions d’euros per aquest 2022

Els comptes van rebre els vots a favor de l’equip de govern i els vots en contra de tots els grups a l’oposició, que asseguren que quedaran obsolets i sotmetran a tensió a la ciutadania

L’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat aquest dijous en ple ordinari el pressupost per aquest any 2022, que ascendeix a 15,5 milions d’euros i inclou inversions per millorar l’àmbit del Parc Municipal, la compra d’un edifici per ubicar-hi el refugi d’animals o duplica les partides destinades al manteniment i renovació del ferm de les vies públiques, entre altres. Els comptes van rebre els vots a favor tan sols de l’equip de govern encapçalat per Marc Solsona.

En canvi, tots els grups de l’oposició, ERC, PSC i PP van votar-hi en contra al·legant que es tracta d’un pressupost que generarà tensions amb la ciutadania, mancat de compromís i que quedarà obsolet en aspectes com la previsió de despesa energètica.

En definitiva, els grups municipals van assegurar que la despesa prevista no és realista i en aquest sentit es va qualificar de ridícula la partida destinada al manteniment del cementiri.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.