Mollerussa “avança” els diners per al nou institut i “lamenta” la incapacitat del Govern per fer-ho

“El Govern de la Generalitat i el Departament d’Ensenyament han demostrat una certa inoperància”. Són paraules de la portaveu del PSC a Mollerussa, Teresa Ginestà, qui ha criticat així que el consistori hagi d’avançar els 205.000 euros per a les obres de fonaments del nou Institut, i també el fet que Ensenyament només es faci càrrec del 50% d’aquest import quan l'”hauria” d’assumir íntegre. Opinió que també s’ha compartit des del PP.

Tanmateix, l’assumpció del cost s’ha aprovat en l’últim ple ordinari d’aquesta legislatura amb el vot a favor de tots els grups municipals, menys el del PSC, que s’ha abstingut.

En aquest sentit, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, també ha lamentat que sigui l’Ajuntament qui fiqui a disposició els diners, però ha manifestat que ho fa perquè Mollerussa té la necessitat d'”avançar” i el centre pugui estar llest al setembre.

Pel que fa al grup republicà, considera que els pares dels alumnes del nou institut viuen una “situació incòmoda” a causa del retard en la construcció del centre.

Així mateix, ERC i PSC coincideixen en que finançar de forma plurianual els 407.000€ de la renovació de la gespa del Municipal d’Esports, i la creació del nou camp de futbol 7 “és hipotecar la següent legislatura”.

Per altra banda, el ple també va aprovar per unanimitat el protocol d’actuació davant d’agressions sexistes que s’estrenarà per la Festa Major del municipi.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.