Mollerussa busca joves que vulguin millorar la plaça de La Forestal d’Urgell

Camp de treball del 5 al 23 de juliol i tallers d’estiu del 28 de juny al 3 de setembre

Mollerussa busca divuit joves de 12 a 17 anys que vulguin participar en el segon camp de treball del municipi que tindrà lloc del 5 al 23 de juliol. Després de l’èxit del que es va dur a terme el passat estiu amb la intervenció al carrer de la Vilaclosa i que va ser distingit per la Generalitat amb el 34è Premi Jaume Ciurana en la categoria de civisme, enguany s’ha triat com a indret a millorar la plaça del Grup La Forestal amb tallers artístics de pintura mural i la creació de mobiliari amb material reciclat i jardineria ecològica. Per fer el disseny de les millores s’ha comptat amb la col·laboració del Centre d’Art La Panera, així com al col·lectiu d’artistes Art Pla i també s’ha fet una consulta a la comunitat de veïns. Els objectius d’aquest camp són fomentar la participació dels joves i de la comunitat en el disseny del seu entorn pròxim i reconfigurar l’espai públic en un procés de codisseny i de construcció participativa basada en un model de consum sostenible i ecològic. Participar al camp de treball serà gratuït i tindrà com a compensació un abonament de temporada per a les piscines d’estiu.

Així mateix, l’Ajuntament de Mollerussa torna a organitzar els Tallers d’Estiu per a infants de 3 a 11 anys, que preveu dur a terme del 28 de juny fins al 3 de setembre amb l’art com a eix principal a les instal·lacions de l’escola Mestre Ignasi Peraire, on s’implementaran les mesures de prevenció i seguretat establertes amb controls de temperatura, grups bombolla de 10 infants i mascareta obligatòria a partir dels 6 anys, tot i que si la normativa ho acaba permetent només seria si s’hagués d’estar en espais tancats.

El preu dels tallers d’estiu s’estableix en 39 euros la setmana, un euro més que l’any passat en que, tot i implantar totes les mesures de seguretat i prevenció marcades es van mantenir els preus i va ser l’Ajuntament qui va assumir els costos suplementaris. També es mantenen els descomptes ja establerts com són la reducció de 5 euros en famílies nombroses o monoparentals i els 5 euros per a un segon germà inscrit la mateixa setmana. Tot i que l’horari dels tallers, serà de 9 a dos quarts de 2 es manté el servei d’acollida prèvia a partir de dos quarts de 9. El que no s’oferirà enguany serà el servei de menjador que s’havia vingut oferint en anys anteriors al detectar-se que no hi ha demanda suficient per poder oferir-lo ajustat de preus.

Les preinscripcions es poden fer a través de la web www.lleurequalia.cat o bé a www.mollerussa.cat

Val a dir que per qüestions organitzatives cal fer la inscripció com a màxim el dimecres de la setmana anterior a la que es vulgui començar l’activitat, la qual inclourà dos dies a la setmana algunes activitats en anglès per aprendre’l a través de jocs lúdics i recreatius, pensats per edats i nivells. També s’inclou una hora de piscina cada dia.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.