Mollerussa cedirà un terreny municipal per a ús comercial per finançar una nova escola de música

L’adjudicatari de la parcel·la, ubicada a l’avinguda del Canal, podrà habilitar-hi una superfície comercial i a canvi pagarà la construcció del nou equipament

L’Ajuntament de Mollerussa vol cedir un terreny de propietat municipal per a la construcció d’una superfície comercial a qui, a canvi, financi la construcció d’una nova escola de música en el mateix lloc que l’actual. Concretament, el consistori ofereix una parcel·la de 2.978 m2 que actualment acull els mòduls per a l’escola d’adults així com la pista de bitlles.

Es convocarà un concurs públic per decidir l’adjudicatari, que a banda del comerç, podrà construir-hi també 35 habitatges, quinze dels quals hauran de ser de protecció oficial. Per impulsar el projecte, que contempla també un auditori, es necessita d’una modificació del POUM que es debatrà en el ple d’aquest dijous i on diferents grups municipals ja han avançat que hi votaran en contra.

D’altra banda, el consistori també portarà a l’aprovació en el ple la cessió d’un terreny al Departament de Salut per possibilitar la construcció d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP).

Així mateix, el ple debatrà també un conveni amb l’empresa Nufri perquè aquesta es faci càrrec de la construcció d’un tram del vial Nord a canvi d’excloure del sistema públic de vialitat un carrer interior que passa pel mig de la fàbrica.


Informen: Danae Osorio i Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.