Mollerussa celebra aquest dissabte el Carnaval amb 12 carrosses i més de 1.600 persones a la Gran Rua

Un instant de la Gran Rua de Carnaval de l’any passat.

Mollerussa ja ho té tot a punt per celebrar com es mereix el Carnaval 2016, motiu pel qual l’Ajuntament ha preparat per aquest dissabte un programa intens que inclou la Gran Rua, activitats infantils, un sopar i ball.

L’acte central del Carnaval serà la desfilada de la Gran Rua, que recorrerà els carrers de la ciutat. L’inici serà a les 5 de la tarda des del Pavelló 125è aniversari i farà el mateix itinerari que l’any passat, pels carrers de Ferran Puig, Domènec Cardenal, Ferrer i Busquets, plaça Pla d’Urgell, plaça de Manuel Bertran, carrer d’Arbeca, camí d’Arbeca, carrer de Llorenç Vilaró i avinguda del Canal, per tornar al punt de partida. La Rua anirà encapçalada per un espectacle d’animació amb el grup Bandarrastrofe.

Un cop acabada la rua, començarà un espectacle infantil que duu per títol Cia. Plastics i el repartiment de la tradicional coca i xocolata entre els menuts que vagin disfressats. Tal i com ja es ve fen els dos últims anys, l’Ajuntament habilitarà unes grades amb l’objectiu que els assistents a l’activitat infantil puguin seure.

Posteriorment, a dos quarts de 10 de la nit, el Pavelló Pla d’Urgell acollirà el Sopar de Carnaval, amb la tradicional amanida i la cassola de tros. La celebració del Carnaval s’acabarà amb el ball de fi de festa a càrrec de La Loca Histéria.

L’Ajuntament té previst que a la Gran Rua hi participin 12 carrosses, amb un total de 1.678 persones desfilant pels carrers de la ciutat. A aquesta xifra hi cal afegir les 1.606 persones que assistiran al sopar posterior, amb la qual cosa el Carnaval de Mollerussa comptarà un any més amb una gran participació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.