Mollerussa celebra aquest diumenge el primer Campionat de Dansa Urbana

CARTELL CAMPE MOLL19

Mollerussa celebrarà aquest diumenge la 1ª edició del Campionat de Dansa Urbana Ciutat de Mollerussa, que acollirà el Teatre l’Amistat. Aquest certamen neix amb la voluntat de convertir-se en un aparador perquè els estudiants dels centres i escoles de balls puguin demostrar el seu treball, expressar-se, i viure una experiència que els ajudi a formar-se com a ballarins o ballarines. Tot plegat organitzat per la Companyia de Dansa Montse Miret de Mollerussa en col·laboració amb la Regidoria d’Esports, Cultura, i Joventut, de l’Ajuntament del municipi.

D’aquesta manera el campionat acollirà diverses actuacions de grups formats per entre 4 i 16 persones estructurats en tres categories d’edat; Kids (dels 4 als 12 anys), Junior (dels 13 als 16 anys) i Absoluta (Majors de 17 anys). Així mateix, un jurat format per tres persones especialitzades en dansa urbana seran els encarregats de decidir els guanyadors de cada categoria en funció als següents criteris de puntuació; estil i expressió, innovació i originalitat, interpretació musical, tècnica, i impressió global. Els vencedors de cada nivell seran premiats amb un trofeu i tots els participants amb aquesta primera edició rebran un obsequi de l’organització.

El Campionat es durà a terme de 10.00 h a 13.00 h i té un preu d’entrada de 5 euros, la qual es podrà adquirir a la taquilla del mateix Teatre L’Amistat una hora abans que comenci el certamen.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.