Mollerussa celebra diumenge el Concurs de Colles Sardanistes

L’avinguda del Canal s’estrena com a nou escenari del certamen, que comptarà amb la participació d’una desena de colles

Mollerussa celebrarà el proper 12 de juny una nova edició del concurs de colles sardanistes. La principal novetat serà el canvi d’ubicació, essent el tram de l’Avinguda del Canal entre el carrer d’Arbeca i Domènec Cardenal l’escollit per a la celebració. Segons l’organització, el canvi es produeix per intentar apropar al centre de la ciutat el concurs i fer-lo més visible per a tota la ciutadania. L’Avinguda del Canal és una de les artèries principals de Mollerussa i seu de manifestacions tan rellevants com la Fira de Sant Josep.

El concurs s’iniciarà a 2/4 de 12 del migdia amb la participació de 10 colles sardanistes i amb la Cobla Vents de Riella en la interpretació de les sardanes a concurs. En categoria Aleví hi participarà la colla Dimoniets de Lleida i en Infantil les colles Demà Jovencells de Cervera i Escarlata de Lleida.

En categoria gran els punts del concurs se’ls disputaran entre les colles Dolç Infern de Lleida, Verge del Miracle de Balaguer, Xalem de Bellvís, Fonts de Valldans de Ponts i Somnis del Pla de Mollerussa.

El concurs de la Capital del Pla d’Urgell i el de Golmés, que se celebrarà el dissabte 18 de juny, tanquen la primera part del 47è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma.  Els concursos reprendran l’activitat el primer cap de setmana de setembre.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.