Mollerussa celebra el Carnaval amb una rua de 17 comparses i uns 1.600 participants

Recupera el sopar popular amb l’assistència de 1.500 comensals al Pavelló Pla d’Urgell i la festa amb Versión Impossible i DJ Keko

Mollerussa ha tornat a viure enguany el Carnavalamb una rua multitudinària pels carrers del centre i l’avinguda del Canal en la qual han participat 17 comparses i més de 1.600 persones. La rua ha seguit el mateix itinerari que es feia habitualment convertint l’avinguda del Canal en l’escenari de les diferents coreografies perquè el jurat del concurs, que arriba a la sisena edició, pogués fer les valoracions pertinents.L’originalitat  de la disfressa, la complexitat en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa han estat els element a valorar en les tres categories establertes, cada una de les quals té dos premis: un de 150 euros i un altre de 50.

En finalitzar la rua, la qual ha comptat amb l’acompanyament del grup de percussió de l’Escola Municipal de Música, ha tingut lloc al Pavelló Pla d’Urgell l’espectacle d’animació infantil a càrrec del grup En Gil &Ratataplam i amb el servei de barra de la mà de l’Agrupament Escolta Cal Met. Durant la celebració, els Diables de Mollerussa han repartit coca i xocolata.

La festa seguirà al vespre amb la recuperació del sopar popular a base de cassola de tros al Pavelló Pla d’Urgell, en el qual estan apuntats a participar prop de 1.500 comensals. Un cop finalitzat el sopar i anunciats els guanyadors del concurs, la celebració seguirà a càrrec del grup VersiónImposible i del DJ Keko.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.