Mollerussa celebra el Dia Universal de l’Infant

Alumnes de tots els centres educatius de Mollerussa, des de les escoles bressol, als centres de primària i els instituts, han commemorat aquest dilluns el Dia Universal de l’Infant, que es celebra el 20 de novembre. Durant l’acte, s’ha llegit un manifest en el que han reivindicat els seus drets, com ara el de participar en les decisions que els afecten o disposar d’un habitatge digne, entre d’altres, per tal de demanar a les administracions que hi contribueixin a fer-ho possible.

Aprofitant aquesta jornada, també s’ha constituït formalment el Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, un òrgan que funciona des del passat mes de gener i que ha organitzat algunes activitats a la ciutat. L’alcalde els ha demanat que els facin arribar un anàlisi dels components que poden generar desigualtats entre els joves.

El Dia Universal de l’Infant també ha comptat amb una part més lúdica, que ha consistit en una enganxada popular de desitjos, que estaven escrits i dibuixats en uns ninots de paper.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.