Mollerussa celebra el Dia Universal dels Drets dels Infants conscienciant sobre el canvi climàtic

Durant l’acte, on participaran els centres educatius i entitats de la ciutat, es plantarà una escultura en forma d’arbre al parc municipal

El Dia Universal dels Drets dels Infants se celebra a Mollerussa, Ciutat Amiga de la Infància per Unicef, amb un acte que tindrà lloc el proper divendres 19 de novembre a les 12 del matí al parc municipal. Durant l’acte es durà a terme una activitat proposada per Unicef anomenada “Convertim el plàstic en art – Som Artiactivistes” amb l’objectiu de fer reflexionar als infants sobre el consum de plàstic i conscienciar sobre la importància del reciclatge i la protecció del clima. L’acció tindrà com a eix central la creació d’una escultura col·laborativa en forma d’arbre feta amb residus plàstics, sota l’acompanyament d’Erik Schmitz, membre del col·lectiu d’artistes del Pla d’Urgell.

Així mateix, el dia de l’acte es llegirà el manifest del Dia Universal de la Infància i es farà la constitució formal del Consell de Participació Infantil de Mollerussa, format per alumnes representants de les diferents escoles de la ciutat, que promou la participació positiva d’aquest col·lectiu en el municipi per afavorir la seva identitat com a ciutadans de ple dret.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.