Mollerussa celebra la Festa de l’Esport per reconèixer els mèrits individuals i d’equip i la tasca formativa dels clubs

El genet Marçal Piró, l’atleta Xavi Badia i el jugador d’hoquei Roc Llisa, tres dels 25 guardonats en una dotzena de disciplines diferents

L’Ajuntament de Mollerussa ha celebrat aquest diumenge al Teatre l’Amistat la segona Festa de l’Esport amb l’objectiu de reconèixer els mèrits esportius individuals, col·lectius i dels clubs esportistes de la ciutat durant la temporada 2021-2022. En total s’han lliurat 25 guardons en una dotzena de disciplines diferents, dels quals 10 han estat per esportistes a títol individual i 6 a equips d’esports col·lectius.

També han tingut un especial reconeixement per mèrits destacats el genet Marçal Piró, l’atleta Xavi Badia i el jugador d’hoquei Roc Llisa. Així mateix, també s’ha destacat la trajectòria de Josep Maria Gaya, actual president d’honor del Club Futbol Joventut Mollerussa; de Joan Anton Grustan, organitzador de 30 edicions del Campionat d’Espanya d’Autocros i membre de l’Escuderia Mollerussa; Florenci Cerviño, membre de la Societat de Pescadors Esportius del Pla d’Urgell i medallista en campionats d’Espanya; i Salvador Duran, activista esportiu com a creador del primer grup de tennis taula, promotors del Club Voleibol Mollerussa i membre de la Junta del Club Futbol Joventut de Mollerussa durant molts anys. En aquest apartat també s’ha reconegut a través del seu actual president Josep Anton Ajates, al Club Tennis de Mollerussa, que enguany commemora els 50 anys de l’entitat i es va fer una especial menció amb el Premi Valors de l’Esport al jugador d’hoquei Nil Civit, el qual va tirar a fallar un penal en un partit al considerar que la falta xiulada era inexistent.  A banda dels guardons, també s’ha lliurat un diploma d’agraïment als presidents dels diferents clubs esportius amb què compta la ciutat.

La cerimònia, conduïda pel jugador de bàsquet Sergi Grimau i que ha comptat també amb actuacions de hip-hop i de rítmica del Club Stil, ha donat veu als diferents protagonistes els quals han parlat de les seves experiències personals i han posat en relleu la importància de l’esport i els valors que la seva pràctica transmet.  Un vídeo inicial ha mostrat les diferents instal·lacions esportives amb què comptà la ciutat, les quals fan possible dia a dia la pràctica de les diferents disciplines. En aquest sentit, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha posat en relleu que es tracta d’equipaments amb molta activitat, fet que a vegades complica la gestió d’espais per “l’èxit que tenen” i la gran quantitat de clubs que s’hi entrenen. Solsona ha volgut agrair especialment la labor de representació que cada un dels clubs avui homenatjats fa portant el nom de Mollerussa arreu.


Informa: Gerard Díaz i Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.