Mollerussa celebra les festes de Sant Isidori, en honor al seu patró votat, la setmana vinent

Mollerussa acollirà la setmana vinent les festes de Sant Isidori, que començaran el dia 3 d’abril i s’allargaran fins el dia 8 del mateix mes. Unes festes que donaran el tret de sortida el dimarts dia 3 a les 9 del vespre amb l’habitual pregó  al Teatre l’Amistat, enguany a càrrec de la mollerussenca Cóncep Miró i Carrera, tècnica de Protocol de la Generalitat de Catalunya i Llicenciada en Ciències Físiques per la UAB.

Fent un repàs pels actes més destacats hi trobem la conferència “La parròquia, lloc de trobada i casa de tots” a càrrec del Dr. Jordi-A. Piqué, president del Pontifici Institut Litúrgic de Roma, que tindrà lloc el dimecres 4 d’abril al Centre Cultural; també el Dia Mundial de l’Activitat Física que es celebrarà el divendres dia 6 amb una caminada saludable de 4km apta per a tots els públics i el 30è Premi Literari de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa” que presentarà l’escriptor Màrius Serra.

Ja en el cap de setmana tindrà lloc la 10a trobada bastonera dissabte dia  7 a la tarda i les festes conclouran el diumenge dia 8 amb la 21a trobada de Puntaires organitzada per l’Associació de Dones Albada.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.