Mollerussa celebra Sant Joan amb la rebuda de la Flama del Canigó i un sopar amb espectacle de foc

La rebuda de la flama serà a dos quarts de 9 del vespre i es repartirà entre la quinzena de municipis que ho han sol·licitat

 

La plaça de l’Ajuntament de Mollerussa tornarà a acollir el proper 23 de juny, aquest cop a dos quarts de 9 del vespre,  l’arribada de la Flama del Canigó, que serà portada pels atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls tal i com marca la tradició tot i que aquest es recollirà al Coll d’Ares per baixar-la fent relleus des de Ponts. Un cop encès el pebeter, que s’instal·larà al mig de la plaça, es repartirà entre la quinzena de municipis i clubs que han respost a la carta de l’Ajuntament confirmant l’interès per recollir-la. 

En aquest sentit, per garantir les mesures de prevenció de la Covid-19 s’ha demanat a cada un dels municipis interessats que la recollida es faci en grups reduïts. L’acte s’iniciarà amb la lectura del manifest, tot i que prèviament tindrà lloc la tradicional cantada dels Músics per la Llibertat.

Guerra d’aigua i encesa de la foguera, darrera els pavellons firals

D’altra banda, l’ARF Diables de Mollerussa en col·laboració amb el Jovent de Mollerussa i l’Ajuntament,  han organitzat un sopar popular i un espectacle de foc per a celebrar la revetlla en condicions de seguretat en un espai controlat a l’esplanada de darrera els pavellons firals. Les activitats començaran a les 6 de la tarda amb una guerra d’aigua per a la qual es demana a qui hi vulgui participar que porti la seva pistola d’aigua. El sopar està previst per a les 10 de la nit i per a participar-hi cal treure el tiquet al Patet i al Breiko abans del 20 de juny. El preu és de 5 euros i inclou entrepà de llonganissa i un refresc. El punt i final de la revetlla serà a les 12 de la nit amb l’encesa del gran foc de Sant Joan al que precedirà mitja hora abans un espectacle de foc.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.