Mollerussa celebrarà el Dia dels Drets dels Infants amb la presentació de la càpsula del temps

DSC_0057

Presentació del Dia dels Drets dels Infants a l’Ajuntament de Mollerussa.

L’Ajuntament de Mollerussa, a través dels nois i noies de l’Espai Jove Intercultural i del Centre d’iniciatives socioeducatives La Banqueta, celebrarà el Dia dels Drets dels Infants aquest dijous dia 19 de novembre a les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament. Tots ells presentaran la càpsula dels temps, on dipositaran els desitjos que volen i que creuen que són els òptims per als infants de la  Mollerussa del 2030. A banda, també hi introduiran els compromisos que s’han d’adquirir.

Aquesta càpsula del temps serà tancada i guardada en un lloc ben segur perquè els infants la puguin obrir el 20 de novembre del 2030. A banda, Kelin Anyaya, membre de la comissió permanent del CNIAC llegirà el manifest que han elaborat des del propi CNIAC.

Mollerussa està en possessió del segell de Ciutat Amiga de la Infància que  UNICEF Espanya va atorgar-li a la ciutat com a reconeixement a les polítiques locals d’infància i joventut que l’Ajuntament implementa i que estan en sintonia amb la Convenció sobre els Drets de la Infància.  Una certificació per la qual el Departament de Benestar Social Família i Infància treballa amb l’objectiu que es revalidi després del 2016.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.