Mollerussa celebrarà la revetlla de Sant Joan al Pavelló Firal amb un sopar popular organitzat per la Colla dels 50

La Colla dels 50 de Mollerussa, els nascuts al 1969, preparen una de les seves primeres activitats d’enguany com és la Revetlla de Sant Joan, que se celebrarà el pròxim diumenge 23 de juny al Pavelló Firal. L’organitzen amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, i amb la voluntat d’aplegar mig miler de persones al sopar popular que encetarà la festivitat a partir de dos quarts de 10 del vespre.

Així mateix, l’actuació musical del DJ Abel i l’espectacle de foc a càrrec dels Diables ARF de Mollerussa complementaran l’àpat, per al qual ja es poden adquirir els tiquets fins al pròxim 17 de juny a diferents establiments; la Ferreteria Baró, Let’s go, Oficentre, Bar del Canal i Capdevila Loft.

D’altra banda, prèviament a la revetlla, Mollerussa tornarà a rebre un any més la Flama del Canigó portada directament des del cim de la muntanya pels atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls. Enguany l’arribada de la flama, que es preveu cap un quart de nou del vespre, recupera el seu emplaçament habitual a la plaça de l’Ajuntament després que l’any passat es traslladés a la plaça de l’Orfeó Renaixença amb motiu de les obres al centre.

Posteriorment el Jovent de Mollerussa celebrarà una nova edició del Correbars acompanyada de la percussió dels Tabalats. Cal afegir que l’Ajuntament fa una crida al civisme en la celebració de la Revetlla de Sant Joan per tal de vetllar per la seguretat del veïns amb l’ús responsable dels petards. També recorda que tots els veïns que tinguin la intenció de fer una foguera per tal de celebrar la vigília han de demanar el corresponent permís a la Policia Local.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.