Mollerussa Comercial estrena imatge corporativa

El disseny ha estat creat per alumnes de l’Escola d’Arts Ondara de Tàrrega, amb la voluntat de rejovenir la marca i fer-la més elegant

Mollerussa Comercial estrena imatge corporativa. El logotip, que representa gràficament l’associació, llueix des d’avui a la façana dels seus establiments. La junta de l’entitat ha optat per modernitzar la marca i ho ha fet amb la col•laboració professional d’alumnes de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Arts Ondara de Tàrrega. L’única premissa, fer un canvi d’aparador però no d’identitat.

L’Escola Ondara és, des de fa cinc anys, centre pilot a Catalunya en aplicar el nou currículum corresponent a cicles formatius previst per a l’any vinent. Això els ha permès, a través del projecte Cooperar, establir un conveni professional, en aquest cas, amb Mollerussa Comercial.

L’equip de treball ha escollit l’ema i la ce, inicials de Mollerussa Comercial, com a elements centrals de la marca.

Des de Mollerussa Comercial es mostren satisfets amb el tracte i el resultat obtingut i afrontaran la propera Fira de Sant Josep com un gran aparador per a donar a conèixer la nova imatge corporativa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.