Mollerussa Comercial premiarà els clients que acumulin més tiquets de compra dels diferents establiments associats

L’entitat repartirà 1.000 molleuros entre els tres primers guanyadors d’aquesta iniciativa que s’allargarà fins a finals de juny

Mollerussa Comercial donarà el pròxim dia 17 de maig el tret de sortida a la campanya de primavera “+TIQUETS+MC!”. La iniciativa té l’objectiu d’incentivar les vendes premiant els clients que més tiquets de compra acumulin de diferents establiments associats a l’entitat.

En concret, els participants hauran d’acumular el màxim de tiquets de compra (un tiquet per botiga, el de més import). Els guanyadors que aconseguiran el premi directe seran els que obtinguin més tiquets de diferents establiments (si hi ha un empat, se sumaran tots els tiquets i guanyarà qui obtingui la suma més elevada). En total hi haurà tres premis: el primer de 500 molleuros, el segon de 300 molleuros i el tercer de 200 molleuros.

La campanya finalitza el 30 de juny i a partir de l’1 de juliol i fins al 9 de juliol, els participants s’hauran d’apropar a l’oficina de Mollerussa Comercial per tal de validar els tiquets. El 13 de juliol s’entregaran les recompenses.

A més a més, Mollerussa Comercial vol donar un impuls també a l’app moneder.cat, per aquest motiu, els participants que s’hi donin d’alta, a més d’acumular molleuros, rebran com obsequi una bossa de MC.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.