Mollerussa commemora amb una ballada la inauguració del monument a la sardana

L’acte arriba a la seva vint-i-sisena edició el pròxim dissabte dia 24 de setembre

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, organitza el pròxim dissabte 24 de setembre una nova edició de la ballada de sardanes en commemoració de la inauguració del Monument dedicat a la dansa catalana a la capital del Pla d’Urgell.

La ballada s’iniciarà a les 6 de la tarda a la Plaça i Passeig de la Sardana i comptarà amb la Cobla Tàrrega en la interpretació de les sardanes. A la mitja part, l’Agrupació Sardanista oferirà el tradicional berenar popular de coca, xocolata i moscatell a un preu de 2 € a totes les persones que desitgin participar-hi. En el transcurs de la ballada la cobla interpretarà la sardana estrenada en la passada edició del compositor Òscar Barquè “25 setembres” dedicada a commemorar l’aniversari del monument. També la composició del compositor cerverí Jordi Castellà, “Camins” estrenada el juny de 2021 amb motiu de la celebració dels setanta-cinc anys de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa.

A la mateixa Plaça de la Sardana s’han instal·lat altres elements que doten d’entitat pròpia aquest espai emblemàtic de la ciutat. Així el 2006 s’inaugura un monòlit amb una inscripció que commemora els deu anys del monument, posteriorment, l’any 2011, s’instal·là el pal i la senyera i el 2016 el monument que recorda a Mollerussa com a Capital de la Sardana.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.