Mollerussa convida a viure l’Aventura de Nadal amb una vintena d’atraccions i una agenda d’activitats lúdiques

Al Pavelló Firal fins al 4 de gener amb zones de joc diferenciades per edat i amb espectacles de música i teatre familiar

Mollerussa viu des del 26 de desembre fins al 4 de gener una nova edició de l’Aventura de Nadal al Pavelló Firal, la qual incrementa a una vintena les atraccions mecàniques i els inflables i programa una agenda d’activitats lúdiques amb espais per a les manualitats, un ludoteca per als més petits i música, teatre i tallers diversos en un altre espai diferenciat.

Així, torna a haver-hi una zona de joc i de creació artística en la que s’hi poden trobar diverses propostes a través de les quals els infants podran interactuar amb diferents materials per fer una descoberta sensorial a través del joc i  la manipulació d’objectes. A banda, es destina un espai per a les manualitats, que va a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, qui també es fa càrrec del Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys. Així mateix, es disposa de la presència permanent d’un professional d’Infermeria que realitza tasques d’assistència sanitària.

L’Aventura de Nadal funciona cada tarda de 4 a dos quarts de 9, excepte el dia 31 que tancarà a les 8 del vespres i l’1 de gener que obrirà a les 5 de la tarda. L’entrada costa 5 euros per infant i joves des de 3 fins a 15 anys, ja que els acompanyants no paguen. Els integrants de les famílies nombroses i de les famílies monoparentals tenen un descompte d’un euro per infant presentant el carnet. Enguany el servei de guarda-roba torna a ser gratuït pels infants i també es pot fer servir pels adults pagant 50 cèntims.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.