Mollerussa crida la ciutadania a respectar les franges horàries després d’aixecar 12 actes aquest cap de setmana

Vai_Consells-imatge

  • La Policia Local informarà al comerç local sobre les mesures decretades a la Fase 0 per a les quals només poden obrir amb cita prèvia

L’Ajuntament de Mollerussa fa una crida a la ciutadania perquè respecti les franges horàries establertes per l’Estat per a les sortides permeses després de detectar aquest cap de setmana un increment de persones al carrer en situacions no autoritzades, cosa que ha motivat l’aixecament de 12 actes per part de la Policia Local. Val a dir que la majoria d’aquestes actes s’han fet a grups de persones que es trobaven juntes en un espai sense respectar les distàncies socials recomanades.

Aquesta ha estat una de les valoracions que s’han posat damunt la taula avui en la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, que té lloc cada dilluns, dimecres i divendres. Un altre dels punts que s’han exposat ha estat la campanya informativa que farà la Policia Local aquesta setmana entre el comerç local per informar de la necessitat d’obrir només amb cita prèvia i complint amb les mesures que es van donar a conèixer diumenge a la tarda a través del BOE en relació  a aquest sector i pel que respecta a la Fase 0 del desconfinament.

També s’ha informat que l’Ajuntament ha rebut un total de 2.500 mascaretes per a repartir entre les persones usuàries del transport públic. Per articular aquesta acció, ja s’ha contactat amb les companyies que fan parada a la ciutat per articular la manera de fer el repartiment, per al qual es comptarà amb la col·laboració amb voluntariat de Protecció Civil i Creu Roja.

La reunió també ha servit per actualitzar les dades mèdiques oficials de manera que a hores d’ara hi ha registrats 39 casos de persones positives, dues de les quals segueixen aïllades en un centre residencial de la ciutat. També cal destacar que es manté en 7 les persones que han perdut la vida a causa del virus mentre que ja són 10 les persones que han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa (676 289 571), ha rebut fins ara 489 trucades, que han derivat en 491 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren.  Així mateix, també s’han dut a terme 723 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats. També se segueix amb la campanya per oferir consells als infants de fins a 13 anys protagonitzada per la VAI.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.