Mollerussa demana més complicitat per potenciar la Fira de Sant Josep

Expoclàssic.Inauguració

Huguet, Segarra, Simó i Solsona, durant la inauguració d’Expoclàssic.

Buscar aliances d’èxit per esdevenir més competitius, ha estat el missatge d’avui de l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, en el marc de l’acte inaugural de la 20a edició del Saló Expoclàssic, convocatòria amb la qual l’ens firal obre el seu calendari de tardor i que està dedicada al sector del motor clàssic.

Solsona ha aprofitat la presència del president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó, qui ha estat l’encarregat d’inaugurar el certamen, per oficialitzar la seva petició de “més ajuda, més complicitat i més interacció a l’hora de potenciar de manera comuna i en l’àmbit de missions comercials”, en referència a totes les fires de la ciutat però “especialment la Fira de Sant Josep, referent en el territori no només pel que fa a les comarques de Lleida, sinó també a Catalunya i Europa”, ha afegit.

L’alcalde ha continuat dient que amb la superació de la crisi, “ara és un bon moment” per aprofitar sinergies per ser “més competitius i ambiciosos” i ha reclamat que des de la Cambra es tingui en compte Mollerussa “a l’hora d’atraure empresaris o inversors privats que vulguin invertir o buscar negoci o producte”.

En aquesta línia s’ha mostrat també partidari “d’aprofitar les sinergies que tenim al territori, de potencialitat, intentant mantenir la identitat de cadascú però sabent què, si fem una bona estratègia, tots plegats ens podem beneficiar”.

Pel que fa a la fira Expoclàssic, que avui ha obert les portes de la seva 20a edició i romandrà oberta també demà diumenge fins a migdia, Solsona s’ha mostrat satisfet davant el nombre d’expositors participants, el qual puja a una cinquantena pel que fa al Mercat de l’Automòbil, Moto, Accessori i Col·leccionisme i onze més a la Secció de Venda de Cotxes i Motos.

Durant la seva atenció a la premsa, l’alcalde ha destacat aquest saló com a cita de referència que obre la temporada per al sector.

Per la seva banda, Joan Simó ha felicitat la capital del Pla d’Urgell per l’organització de les seves fires que, ha dit, contribueixen també “a fer córrer l’economia”. El president de la Cambra de Comerç de Lleida ha ressaltat la importància del sector agroalimentari a les comarques de Ponent, alhora que ha aprofitat per reclamar la millora de les comunicacions, especialment en infraestructures.

La comitiva d’autoritats a l’acte inaugural ha comptat també amb el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep Maria Huguet, i del director de l’ens firal, Poldo Segarra.

Pel que fa al director i respecte a l’Expoclàssic, Segarra ha parlat de la tendència a una rotació d’expositors amb un dinamisme inusual fins ara als certàmens. Així mateix, ha destacat la qualitat del saló d’enguany i l’àmplia gamma d’expositors, trobant des d’asseguradores a recanvis o eines per a restauració dels vehicles clàssics.

Dos monogràfics de vehicles: un de motos japoneses i un segon de cotxes MG són alguns dels atractius que ofereix també el certamen. Complementa el programa la 22a Trobada de Motos Clàssiques que es portarà a terme demà diumenge al matí. La sortida, que serà a les 10 del matí, inclou un recorregut per municipis veïns amb parada a Montgai i Fondarella.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.