Mollerussa destina 640.000 euros al pla de reactivació econòmica

L’Ajuntament de Mollerussa preveu destinar 640.000 euros durant el 2021 al Pla (RE)Activem de la ciutat. Del pressupost total, 288.000 euros s’adjudicaran a la construcció d’un Institut d’Emprenedoria i Innovació. L’objectiu és que fomenti nous projectes formatius i empresarials que ajudin també a fer front a la crisi econòmica. Així mateix, 120.000 euros es destinaran a la línia d’ajuts adreçada a la població i els negocis. També es bonificaran impostos i taxes per un valor de 50.000 euros. El programa és fruit de l’acord de tots els grups municipals del consistori i ha comptat amb la participació de 168 persones.

Concretament, el pla de reactivació econòmica defineix 21 accions principals a desenvolupar durant l’any vinent. A banda de les esmentades anteriorment, hi ha també vehicular la creació d’una aula de l’Escola Oficial d’Idiomes, la constitució de l’ens Mollerussa Empresarial, el desenvolupament d’un projecte específic per la Serra, el qual inclouria la construcció de la rotonda d’accés des de la carretera de Torregrossa.

Altres accions que contempla el pla es poden consultar a la pàgina web municipal al següent enllaç https://www.mollerussa.cat/reactivem/


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.