Mollerussa destinarà 102.000 euros al projecte de fonaments del nou institut

El projecte de fonaments del nou Institut de Mollerussa tindrà un cost total de 205.000 euros, que serà finançat a parts iguals per l’Ajuntament de Mollerussa i el Departament d’Ensenyament. Serà el consistori però, qui assumeixi en primer terme el cost íntegre de l’obra segons el conveni de col·laboració establert entre tots dos.

Així mateix, el consistori mollerussenc també destinarà una partida de 150.000 euros a la construcció del vial del nou centre, i una altra de 40.000 euros a l’adequació de la parcel·la on s’ubicarà.

Per aquest motiu, en el ple ordinari d’aquest dijous es té previst aprovar una modificació de crèdit per un valor de 423.000 euros, que també inclou una partida de 25.000 euros per a la instal·lació d’una plataforma elevadora a l’edifici Sant Jordi amb la voluntat de facilitar-hi l’accés a les persones amb cadira de rodes.

Per altra banda, el ple també portarà a l’aprovació un protocol d’actuació davant d’agressions sexistes que comptarà amb una campanya informativa i estarà en funcionament per la Festa Major de Mollerussa. Aquest protocol emana de la regidoria d’Igualtat i s’ha constitut conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, Creu Roja, l’Institut Català de la Salut i de les Dones, i diverses entitats locals.

Cal afegir, que es té previst finançar de forma plurianual fins a l’any 2024, els 407.000 euros de l’obra de substitució de la gespa del camp Municipal d’Esports i l’adequació de l’espai per al nou camp de futbol 7.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.