Mollerussa dóna a conèixer els beneficis en el sector agroalimentari de les tecnologies IoT i Dron

El Teatre l’Amistat de Mollerussa ha acollit aquest dimecres una jornada de treball amb l’objectiu d’exposar diferents experiències d’èxit per explicar Com el sector agroalimentari es pot beneficiar de les tecnologies IoT i Dron.

La trobada que ha estat organitzada per l’Ajuntament de Mollerussa en el marc del programa Mollerussa SmartLab, ha reunit experts que treballen en aquest àmbit, els quals han mostrat les possibilitats que ofereix aquesta nova indústria emergent entre les quals hi pot haver la pràctica de l’agricultura de precisió en l’àmbit  vinícola a partir de la recol·lecció de dades gràcies als drons, tal i com ha explicat el director de SmartCatalonia, Dani Marco.

Per la seva part, l’alcalde del municipi, Marc Solsona ha volgut destacar la necessitat d’endinsar-nos en la 4a revolució per “ fer política social a través de la tecnologia” ja que és en benefici de la ciutadania i amb l’objectiu de contribuir “a la societat del futur que és més present que mai”.

La jornada ha comptat també amb una exposició inicial sobre els reptes del sector i les noves tendències per part de Rosa Paradell, de la Fundació i2CAT. La presentació ha seguit amb l’exposició d’empreses membres de la IoT Catalan Alliance així com també del sector dels drons.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.