Mollerussa elabora un Pla d’Igualtat d’Oportunitats intern que aplicarà en la relació externa amb la ciutat

L’Ajuntament de Mollerussa sotmetrà a l’aprovació del Ple ordinari d’aquest dijous el segon Pla Intern d’Igualtat d’Oportunitats, que s’estructura en 6 línies estratègiques i comprèn 22 mesures d’actuació. D’aquesta manera, es dóna continuïtat al que es va elaborar al 2010 i, a més, es constituirà una comissió de seguiment específica sobre el seu compliment. El pla s’ha desenvolupat a partir d’una diagnosi que es va fer entre la plantilla del consistori, que està conformada per un 53,5 per cent d’homes i un 46,5 per cent de dones.

A la sessió també es votarà una modificació del pressupost de prop de 2,2 milions d’euros per incorporar els recursos econòmics procedents de l’operació de crèdit per a la reforma de carrers i places de l’àmbit del Pla de Barris. També hi haurà una partida de 15.000 euros per adquirir un sistema de control d’accés a la pista d’atletisme.

Precisament, un altre punt de l’ordre del dia és la modificació de l’ordenança fiscal de la taxa d’instal·lacions esportives per incloure-hi el preu d’ús individual de la pista, que serà de 2,5 euros en l’entrada d’un dia, de 10,5 en l’abonament mensual i de 30 i 105 euros en el cas dels abonaments trimestral o anual.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.