Mollerussa s’il·lumina per Nadal

L’encesa de l’enllumenat nadalenc dona el tret de sortida a la campanya de festes

L’Ajuntament de Mollerussa i Mollerussa Comercial han donat aquesta tarda el tret de sortida a la campanya de Nadal d’enguany amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc en un acte popular que ha comptat amb el concert del grup mollerussenc Fauna, autor de la nadala a ritme de rumba catalana patrocinada pel grup Segre.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del primer tinent d’Alcaldia i també regidor de Promoció Econòmica, Joel Bastons, juntament amb la presidenta de Mollerussa Comercial, Lídia Vilaltella i Josep Anton Gaya, delegat de la Cambra de Comerç a Mollerussa han estat els encarregats de fer el compte enrere de l’encesa ajudats per infants del públic.

L’enllumenat especial de Nadal compta amb un total de vuit elements gegants, dels quals cinc són nous. És el cas dels dos que s’han ubicat a la plaça de l’Ajuntament, un regal de quatre metres d’alçada i tres i mig d’amplada pensat per permetre l’accés a dins a persones amb mobilitat reduida i el número del 2024 gegant. Així mateix, també s’han canviat els elements que hi havia al carrer d’Arbeca, a la zona de les piscines i a la plaça de Manuel Bertrand. A més a més, l’Ajuntament tornarà a col·laborar amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida amb la col·locació de 10 garlandes solidàries d’El Petit Príncep.

A aquesta il·luminació especial, que es completa amb més de 170 elements que funcionen amb baix consum i que estan distribuïts per una trentena de carrers i places, enguany també s’hi suma la que patrocina Mollerussa Comercial i que compta amb més d’un centenar d’elements lluminosos distribuïts per diferents punts de la ciutat els quals duen com a distinció una estrella amb el logotip de l’entitat. Aquesta il·luminació serà el motiu d’un sorteig de 200 molleuros entre qui endevini el nombre total de boles, el qual tindrà lloc el 30 de desembre entre totes les butlletes amb la resposta correcta que es dipositin a les urnes dels diferents establiments associats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.