Mollerussa encetarà la temporada de piscines el 14 de juny

A partir de dilluns 10 es poden treure els abonaments i també s’activa la inscripció als cursets, que es pot fer presencialment o per la web

Mollerussa inicia el pròxim 14 de juny la temporada d’estiu de les piscines amb una oferta d’una vintena de grups repartits entre una dotzena de cursets i activitats formatives que es duran a terme del 25 de juny al 2 d’agost, algunes en dos torns. Les inscripcions a aquests cursos  es podran fer presencialment o també a través del web de l’equipament www.piscinamollerussa.com a partir de dilluns 10. Els preus dels cursos oscil·len entre els 19,50 i els 54,30 euros, segons l’opció escollida. Així ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del tècnic responsable de l’equipament, Gerard Nabau, els quals han dit que la temporada finalitzarà enguany el 8 de setembre.

A partir de dilluns 10 també es podran adquirir i activar els abonaments de temporada, que enguany han augmentat el preu després de vuit temporades mantenint les mateixes tarifes. Així, el preu per als adults serà 45 euros, mentre que el de joves d’entre 14 i 17 anys, serà de 35 euros i el dels infants de 28 euros, amb un augment general del 12%. Cal recordar que, a banda d’aquests tres abonaments més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per a famílies nombroses, individuals per setmanes o per aturats, entre altres modalitats. L’horari d’obertura serà de 10.30 a 20.30  h els mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre. L’accés a les instal·lacions es farà amb una polsera amb xip, i cal recordar que els menors de 14 anys han d’accedir al recinte acompanyats d’un adult.

Pel que fa a l’oferta d’activitats, es manté la fórmula d’èxit del programa Fitness Plus per als adults, que inclou l’opció d’escollir entre sis activitats repartides en 18 sessions setmanals de tota l’oferta formativa anual de la instal·lació. Aquesta oferta va des de la iniciació i el manteniment fins al fitness aquàtic d’avantguarda, amb sessions d’Aquapower, d’Aquafit o d’Aquaeròbic. A més, també inclou la disponibilitat de bany lliure tant a la piscina d’estiu com a la coberta i l’ús de la sauna i el gimnàs en horaris concertats. L’objectiu és que l’usuari pugui planificar el seu propi pla d’entrenament setmanal i participar de totes les activitats que s’ofereixen en l’horari que millor li convingui.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.