Mollerussa engega un nou servei de recollida de restes vegetals porta a porta per afavorir el reciclatge

poda camí Palau

Foto: Aj. Mollerussa / L’empresa de Jardineria està aquesta setmana fent la poda dels arbres del camí del Palau
  • També impulsa una nova campanya, conjuntament amb el Consell Comarcal, perquè la ciutadania no deixi voluminosos als contenidors

L’Ajuntament de Mollerussa engega a partir de demà dimecres un nou servei gratuït de recollida de restes vegetals porta a porta amb l’objectiu d’afavorir el reciclatge i lluitar també contra les conductes incíviques d’algunes persones que abandonen els sacs amb aquest tipus de residu a fora dels contenidors. Així mateix, paral·lelament i en aquest cas conjuntament amb el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, es torna a impulsar una campanya informativa i de conscienciació per evitar que la ciutadania abandoni residus voluminosos com sofàs, matalassos o rentadores, entre altres objectes, al costat dels contenidors, una campanya que  ve motivada pel fet que darrerament s’ha registrat un increment d’aquest tipus de comportament incívic.

Pel que fa a la recollida de restes vegetals, que es farà de dilluns a divendres de 8 del matí a 12 del migdia, la durà a terme personal de la UTE Jardiners de Mollerussa, empresa adjudicatària de la jardineria a Mollerussa. Per poder requerir els seus serveis, caldrà omplir un qüestionari d’alta i recollir una saca gratuïtament al magatzem de l’empresa al carrer Montsec de dilluns a dijous de 12 del migdia a 3 de la tarda.  Per demanar el servei, caldrà trucar al telèfon 608 789 129 i deixar les dades necessàries perquè es pugui fer la recollida.

Es recollirà tota mena de restes vegetals sempre a l’interior de la saca homologada o, si és el cas, un màxim de dos feixos de branques ben lligats, de llargada màxima de 2 metres i de 25 quilos de pes com a molt.  Els troncs i les branques de grans dimensions caldrà portar-les a la deixalleria com es fa fins ara.

Quant a la recollida de residus voluminosos, a partir de demà es repartirà a tots els domicilis un díptic amb un recordatori imantat per a col·locar a la nevera amb la informació necessària per poder concretar amb l’Ajuntament la recollida gratuïta a domicili d’aquests materials. El telèfon al qual cal trucar el 973-600 713 i servirà per concretar la recollida que es fa en dijous al matí.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.