Mollerussa es bolca amb la recollida de material per a Ucraïna

Degut a l’èxit de la crida es tanquen els punts de recollida de la Policia Local, la piscina i les farmàcies però es mantenen els centres educatius

La campanya de recollida de material de primera necessitat per ajudar als ucraïnesos afectats per la guerra des de Mollerussa ha complert els seus objectius en molt poc temps. La crida, feta en coordinació amb l’Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Mollerussa (AVPC), la Coordinadora Operativa de Protecció Civil de Catalunya, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Mollerussa, ha rebut una resposta immediata de la ciutadania, que ha portat els materials demanats als diferents punts de recollida de la ciutat. A causa de l’èxit de la convocatòria, a partir d’avui es tanquen la majoria dels punts on s’entregava menjar i material sanitari de primers auxilis (farmàcies, Policia Local, piscina coberta) però encara es poden fer donatius de material als centres educatius del municipi.

A finals d’aquesta setmana es farà recompte i classificació de tot el material recollit i es portarà a la central logística d’ajuda humanitària de la Coordinadora de Protecció Civil a Sant Fost de Campsentelles, des d’on arribarà fins les persones que el necessiten. Tant el Consolat d’Ucraïna com les associacions involucrades agraeixen a la ciutadania, als comerços i les institucions implicades el seu compromís amb l’ajuda humanitària.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.