Mollerussa és el segon municipi català amb una evolució més positiva en la lluita contra la segregació escolar

taula Fundació Bofill

Mollerussa ocupa el segon lloc en el rànquing de les ciutats de Catalunya amb una millor evolució en la lluita contra la segregació escolar a Primària. Així ho diu un informe elaborat per la Fundació Bofill sobre l’Estat i evolució de la segregació escolar a Catalunya. En concret, Mollerussa apareix en la llista després de Palamós quan es parla de municipis amb una relació progressiva de l’índex de dissimilitud a Primària i a Secundària amb una anàlisi feta els cursos 2006/2007,  2013/2014 i 2018/2019, referida en aquest cas en la franja de Primària.

En aquest sentit, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha valorat amb satisfacció aquest resultat, ja que “des de l’Ajuntament s’ha fet un esforç i és un tema que ens ha ocupat des de sempre”. Ha destacat també que aquesta posició al rànquing avala l’estratègia municipal que s’ha seguit fins ara amb actuacions com la de vetllar per dotar els centres escolars públics amb equipaments addicionals o la implantació de l’Oficina d’Escolarització Municipal i la relació continuada que es manté amb l’àmbit educatiu.

En concret, l’informe elaborat per la Fundació Bofill presenta les darreres dades referents a la segregació escolar en l’àmbit municipal a tota Catalunya i en revisa la seva evolució i situació actual amb l’objectiu de dimensionar la gravetat del problema per prendre les mesures adequades.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.