Mollerussa es posa a la pell de les persones que viuen sobre rodes

La Fundació Chersire Llar Terres de Ponent de Mollerussa, que aten una quarantena de persones amb discapacitat física, ha presentat aquest dimarts la campanya ‘Viure sobre rodes’ amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre les dificultats que pateixen les persones amb diversitat funcional en el seu dia a dia. El projecte, que s’articula a través d’una exposició fotogràfica i de capsules vivencials, s’estrenarà el dia 8 d’octubre i està obert a la participació de tota la ciutadania, especialment dels joves.

Concretament, l’entitat ha organitzat una exposició del fotògraf Ivan Parra que il·lustra el dia a dia dels seus residents. Aquesta estarà acompanyada de càpsules vivencials per apropar la realitat dels seus usuaris als participants. Així mateix, també es realitzarà un debat sobre les “Capacitats emergents en un món global”. El projecte compta amb el suport de diverses empreses del territori i també de l’Ajuntament de Mollerussa.

Paral·lelament a la presentació, Mollerussa ha encetat els actes per celebrar per primera vegada el Dia Internacional de la Gent Gran. Persones d’edat avançada amb participat en diferents activitats musicals i socials a càrrec del Casal Municipal per a la Gent Gran que tenen lloc a la plaça Manuel Bertrand.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.